Bits of Freedom launches online shop to celebrate 20 year anniversary

Maak een statement van je kerstboom en steun ons werk

De week van data deletion, de stofzuigende vrouw en persoonlijke websites

Ben jij klaar voor de feestdagen? In onze nieuwe webshop scoor jij je cadeautjes of de leukste versiering. Dit is jouw kans om een statement van je kerstboom te maken en ons te helpen ook in 2020 weer te strijden voor privacy en internetvrijheid.

Webshop

Net op tijd voor de feestdagen lanceren we met veel trots onze webshop. Eerder kon je alleen als donateur of tijdens speciale acties aan een Bits of Freedom t-shirt komen, nu kan je in een paar klikken jouw exemplaar bestellen. En niet alleen een t-shirt, in de webshop zijn ook patches, een tas en onze klassieke webcamcover te vinden. De shirts en patches zijn speciaal voor ons ontworpen. Zo kun je offline laten zien dat je ons steunt, én maak je met jouw aankoopbedrag ons werk mede mogelijk.

Feestdagen

Het is dus een supergoed idee om de rest van je cadeaus in onze webshop te scoren. Speciaal voor de feestdagen toveren we onze patches om tot kerstdecoratie. Met een feestelijk lintje, dat je er van ons bij krijgt, hang je de patches vrolijk in de boom. Vergezel ze van een bijpassend shirt of een tote bag en verras je feestgezelschap met cadeaus die duurzaam vervaardigd zijn én ervoor zorgen dat Bits of Freedom met meer slagkracht het online speelveld kan betreden.

Bestel vóór donderdag 19 december, zodat je de bestelling op tijd in huis hebt voor de feestdagen. Wij zorgen voor een feestelijk lintje!

Previous
Next

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.