Werkgroep Europees Parlement stemt voor uploadfilter: werk aan de winkel!

We stellen graag aan je voor: Mary DuBard

Hackvoorstel wordt morgen (eindelijk) besproken in de Eerste Kamer

Deze hele zomer loopt Mary DuBard stage bij ons. Ze komt uit de VS en studeert daar Informatietechnologie en Amerikanistiek. Hier komt ze ons helpen met het lanceren van de opvolger van onze privacyinzage-machine.

Credits:
Foto: Theen Moy

Ze stelt zichzelf hieronder voor:

As a student studying both Computer Science and American Studies, I'm interested not only in technical work but also the societal implications of new technologies. Engineers and developers should be considering the impacts of their creations, and when they don’t they should be held responsible by the government as well as consumers. Having previously interned as a software engineer at large tech companies, I am excited to have the chance this summer to work with Bits of Freedom advocating for issues like data privacy.

Mary DuBard
Mary DuBard

This summer I am working on Bits of Freedom's new tool My Data Done RightGeef hier je mailadres op als je een mailtje wilt ontvangen wanneer de tool live gaat, which will give EU residents the power to assert the rights granted them by the GDPR. My work will span testing, promoting, and ensuring the accessibility of the tool to as many EU residents as possible. I am excited to bring what I learn here at Bits of Freedom back to my studies in the US.

 1. Pieter raxis

  Hoi

  Wat ik mis in de huidig machine is de fax nummers van instanties in de brieven.

  Ik fax liever dan ik mail. Ivbm ontvangst bewijzen!

  • Hans de Zwart

   Sorry, maar ik heb geen idee waar je naar refereert. Wat heeft dit met deze blogpost te maken?

  • Hans de Zwart

   Ah, excuses ik begrijp nu (denk ik) wat je bedoelt… Ook de nieuwe privacyinzagemachine zal helaas geen rekening houden met fax-nummers. Dat blijft dus toch handmatig opzoekwerk. Ik ga het nog wel even doorgeven, wellicht kan het nog als dataveld toegevoegd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.