De nieuwe Europese wet voor gegevensbescherming: dit zijn jouw rechten

We hebben een nieuwe privacyverklaring

Ons vier jaar durende gevecht voor de bescherming van jouw gegevens

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de komst van de Algemene verordening gegevensbescherming om onze eigen privacyverklaring onder de loep te nemen... en zagen ruimte voor verbetering. Kijk je mee?

Credits:
dawolf-

Wees gerust: we zijn de persoonsgegevens die we verzamelen niet anders gaan gebruiken. Wel vonden we dat we hier en daar nog helderder konden zijn over wat er precies achter de schermen gebeurt. Dus: benieuwd hoe we met je persoonsgegevens omgaan? Bekijk onze privacyverklaring en laat ons weten wat je ervan vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.