Kijk 17 januari mee naar de livestream over het sleepnet!

Livestream voor eenbeterewet.nl

Zeg maar dag tegen het internet dat we nu kennen

Op 17 januari organiseerde Bits of Freedom in samenwerking met Studio Westhaven de Livestream voor eenbeterewet.nl. In deze uitzending van een uur ging presentator Roel Maalderink met ons in gesprek over de verbeterpunten voor de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, en waarom iedereen tegen moet stemmen bij het komende referendum. Ook waren Nina Boelsums (stichting de Kabel), Nine de Vries (Amnesty Nederland) en mediacriticus Tijmen Schep te gast.

Credits:
Foto: engage
 1. kees jan dellebeke

  Beetje eenzijdig, want geen voorstanders van de wet aan tafel; aivd’ers of toezichthouders of Kamerleden voor en tegen

  • Hans de Zwart

   Dat klopt. Wij wilden gewoon een keertje rustig in een professionele setting onze verhaal kunnen doen en uitleggen waarom een ‘nee’-stem een stem voor een betere wet is. En omdat we onafhankelijk zijn kunnen we dat gewoon rustig op eigen kanalen doen. Wat ikzelf zorgelijker vindt is hoe eenzijdig de informatie over de wet is op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bevoegdheden-inlichtingendiensten-en-veiligheidsdiensten

   • keesjan dellebeke

    pot & ketel; het begint wel op de zwartepiet-discussie te lijken, waar argumenten er niet toe doen en elke partij zichzelf steeds dieper begint in te graven achter de eigen stellingen. kennelijk tijdgeest

    • Pe

     Hoezo eenzijdig?
     De voorstanders hebben al genoeg plek gehad om zich uit te spreken en krijgen van de
     media genoeg ruimte om hun onzin uit te kramen en mensen zand in de ogen te strooien, anders was de wet er ook niet geweest.
     Het is nu tijd om het tegengeluid te laten horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.