• Menu

0 recente resultaten

Een geweldig einde van 2017 voor een sterk begin van 2018

Laatste stop voor het nieuwe jaar is het kantoor, om de laatste letters van ons logo in te kleuren. Dankzij vele donateurs is het gelukt om 2018 met een flinke voorsprong te beginnen. Wij ontvingen € 10.685 aan donaties, krijgen het komende jaar € 4.284 van nieuwe vaste donateurs en via een aantal onwijs gulle bitcoindonaties kwam ongeveer € 12.111 binnen. Totaal: € 27.080. Dat is meer dan het dubbele van waar we op hoopten.

En dat geeft een geweldig gevoel: het vertrouwen dat jullie blijkbaar in ons hebben. Regelmatig gebruiken wij de tekst “om onafhankelijk te blijven zijn we afhankelijk van donateurs”. Met zoveel steun van mensen die internetvrijheid belangrijk vinden behouden wij de vrijheid om zelf te bepalen waar we onze aandacht op richten. Onze agenda wordt niet bepaald door de wensen van het bedrijfsleven of de grillen van het overheidsbeleid. We kunnen ons richten op de onderwerpen waar we het hardst nodig zijn, en daarbij het belang van de burger altijd voorop zetten.

Dit is niet de laatste keer dat we meer uitgebreid zullen vragen om donaties (we moeten in 2018 nog veel donateurs vinden om onze begroting dekkend te krijgen). En dat is niet iets waar iedereen zich altijd gemakkelijk bij voelt (zowel bij jullie als bij ons in het team). Maar nu we aan het einde van twee weken campagne voeren zien hoe gul jullie hebben bijgedragen aan ons werk dan geeft ons dat heel veel energie om te blijven strijden voor internetvrijheid.

En dat is dan ook ons voornemen voor 2018. Het afgelopen jaar was een pittig jaar voor digitale burgerrechten, maar ook een jaar waarin het bewustzijn over onze onderwerpen flink werd vergroot. Laat 2018 het jaar worden waarin we nieuwe, broodnodige stappen zetten voor onze internetvrijheidLees meer over onze plannen voor 2018.

Namens het hele team van Bits of Freedom: Dank voor jullie steun, een fijne jaarwisseling en tot in 2018!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag