Bijzondere tegenprestaties voor opmerkelijke donaties

Stickers, webcamcovers en waanzinnige tegenprestaties voor nieuwe en bestaande donateurs

Vrijheid als ontwerpkeuze

Het hele jaar zetten wij ons in voor digitale vrijheid en privacy. We kunnen niet zonder jouw steun om ons werk te doen. Dit doe je natuurlijk om ervoor te zorgen dat wij ook het komende jaar kunnen strijden voor internetvrijheid, maar deze keer gaan we er ook een aantal bijzondere cadeautjes en tegenprestaties voor teruggeven!

Doneren, waarom ook alweer?

Nu 2017 bijna is afgelopen, kijken we vooruit naar volgend jaar. We zien veel op ons afkomen: een referendum en rechtszaak over het sleepnet en trackingwetgeving in de steigers. Maar ook het hackvoorstel dat nog steeds in de senaat besproken moet worden en nieuwe cyberbevoegdheden die worden voorbereid. Of denk aan uploadfilters, of toch encryptie dat vanuit Europa onder druk staat. En in onze ooghoek zien we de exponentieel toenemende hoeveelheid “slimme” apparaten in ieders huis. 2018 belooft daarmee ook weer een jaar te worden waarin internetvrijheid onder druk staat. Veel werk aan de winkel dus. Maar om dit te kunnen doen hebben we de steun van donateurs hard nodig.

Deze week gaan we iets voor je terugdoen!

Ons doel: 10.000 euro aan donaties om 2018 mee te beginnen. Dat willen we live bijhouden, dus we vullen in de vergaderzaal van Bits of Freedom aan de hand van de hoeveelheid donaties ons logo in. Om jullie en onszelf gemotiveerd te houden kan je op Freedom.nl live via de webcam zien hoe ver we zijn. En natuurlijk verschijnen we zo nu en dan op beeld.

Maar dat is niet alles: zowel voor nieuwe als bestaande donateurs hebben we ook cadeautjes!

Voor nieuwe donateurs

Omdat we blij zijn met je steun en we dat willen laten zien, hebben we de volgende acties:

Doneer je het komende jaar 7.50 euro per kwartaal (30 euro per jaar), dan ontvang je via de post het Bits of Freedom stickervel.

 

Doneer je vijf euro per maand (60 euro per jaar), dan ontvang je naast het stickervel ook onze Bits of Freedom webcamcover.

En doneer je 10 euro of meer per maand (>120 euro per jaar) dan ontvang je naast bovenstaande cadeautjes je eigen freedom.nl mailadres (zolang je donatie loopt). Dat is een meekijkvrije mail, met een domeinnaam die laat zien dat je geeft om je digitale vrijheid.

 

Voor eenmalige donaties (wat natuurlijk ook een jaarlijks terugkerende donatie mag zijn)

Doneer je eenmalig? Dan krijg je ook wat van ons. Is je donatie meer dan 30 euro? Dan krijg je een stickervel. Is je eenmalige donatie hoger dan 60 euro? Dan krijg je een stickervel en een webcamcover.

Naast de cadeautjes hierboven hebben we nog meer. En dat is onze eigen tijd en expertise. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en nagedacht over wat wij persoonlijk zouden kunnen doen als tegenprestatie. Alle tegenprestaties zijn (met uitzondering van de lunch en de pubquiz) één keer beschikbaar, dus wees er snel bij!

Al donateur

Ben je al donateur? Fijn! We doen graag wat voor je terug. Als bestaande donateur ontvang je voor een eenmalige donatie van 2.50 euro het stickervel en voor 5 euro de webcamcover. Stuur een email naar tijmen.swaalf@bof.nl met je adres en de merchandise die je wilt ontvangen, en we sturen het zo snel mogelijk naar je op!

 1. R.Fraters

  Ik zou graag nog 2 van die webcam covers bestellen en de € 10,- euro mogen jullie van mijn rekening afschrijven, samen met de €5,- voor de al bestelde webcam cover

 2. TUWAT

  Geef ons AUB een forum waar we kunnen brainstormen met behoud van privacy.

  • Hans de Zwart

   Wij gaan geen anoniem forum hosten. Dat levert ons teveel overhead op (we zijn een kleine organisatie) en er zijn al genoeg andere plekken waar dat zou kunnen. Je kunt ons wel op andere manieren helpen: https://www.bof.nl/vrijwilligen/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.