• Menu

0 recente resultaten

Plan Dutch Filmworks pakt onderliggende probleem niet aan

Afgelopen zaterdag zaten we bij Kassa om uit te leggen waarom het plan van Dutch Film Works om illegale downloaders aan te pakken met een blafbrief geen goed idee is.

Verbeter legaal aanbod

Het planWe schreven eerder over het plan van Dutch Filmworks van Dutch Filmworks zet internetters onder druk om een flinke som geld te betalen, ontmoedigt het delen van je internetverbinding en het pakt de onderliggende oorzaak niet aan. Veel internetgebruikersDit blijkt uit een enquête die Kassa heeft laten uitvoeren. wenden zich tot het illegale aanbod simpelweg omdat het legale aanbod te beperkt is. Het beste antwoord op illegaal downloaden is helder: verbeter het legale aanbod.

Kijk hieronder het fragment terug:

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag