• Menu

0 recente resultaten

Doe mee met de Internet-of-CyberTechno-Hashtagpubquiz!

Volgende week, op vrijdag 9 juni, gaat onze website op zwart. Onze inbox zal zich vullen en onze telefoons straight to voicemail. Kortom: We zijn dan niet bereikbaar. We bieden je graag een alternatief; kom naar ons toe! Begin je weekend goed en doe mee aan de Internet-of-CyberTechnoHashtagpubquiz.

9 juni. Wat weet je nog over deze dag?

Het was de dagBenieuwd? Lees wat er nog meer op 9 juni gebeurde! dat Donald Duck zijn debuut maakte. En de dag dat Bob Dylan een voorschot nam op zijn Nobelprijs met het ontvangen van een eredoctoraat in de muziek. Het was ook de dag waarop Raymond VI van ToulouseZelfs voor een pubquiz wat diep. Maar gebeurde toch echt rond deze tijd. zich in 1209 voorbereidde om zich publiekelijk te laten vernederen om zo zijn eerste excommunicatie vanwege zijn tolerantie naar het KatharismeMeer lezen over de Katharen? Klik hier! ongedaan te laten maken.

 

Doe mee met onze pubquiz

Bovenstaande feiten over 9 juni zul je in een Bits of Freedom-pubquiz niet snel tegenkomen. Maar we willen wel graag met jullie onze kennis over de technologie in ons leven testen. Wist je bijvoorbeeld dat op 9 juni de IBM Roadrunner ‘s werelds snelste computer werd? En dat Gary Thuerk de “vader van spam” is? Dus, ben jij meer thuis in CPU’s dan Jimmy Choo’s, of wil je juist meer kennis opdoen over de digitale wereld: doe mee aan de Internet-of-CyberTechnoHashtagpubquiz!

Ik wil me aanmelden!

Je kunt je hieronder aanmelden met een groep tot maximaal 6 personen. Mocht je nou geen groepje kunnen verzamelen, vul dan toch dit formulier in, dan helpen we je om een team te creëren.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Alle details op een rijtje

Datum: Vrijdag 9 juni 2017
Tijd: Inloop vanaf 17.30 uur, we beginnen om 18.00 uur
Kosten: De pubquiz is gratis
Locatie: Grand Café Lokaal, Wibautstraat 85hs, Amsterdam
Prijs: Naast eeuwige roem (al dan niet op het internet) krijgen de winnaars ook iets tastbaars

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag