5 mei: Bezoek de Mirror Room op het Bevrijdingsfestival in Amsterdam

Wij stellen graag aan je voor: Tijmen Swaalf

Tracking: wat is het, hoe werkt het en wat kun je ertegen doen? (Deel 1)

Sinds begin april hebben we een nieuwe collega: Tijmen Swaalf. Hij gaat ons als campagnestrateeg helpen om uitdagende, publieke campagnes te organiseren. Hieronder stelt hij zich voor.

Credits:
Matt Hampel

Tijmen Swaalf

“Tijdens en na mijn studie Media en Cultuur heb ik gewerkt als televisieproducent, projectmanager, in het onderwijs en als winkeleigenaar. In januari 2016 ontdekte ik dat mijn kracht ligt in het opzetten en sturen van strategische campagnes voor beleidsverandering. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om dit voor Bits of Freedom te doen.

Als strateeg ga ik er voor zorgen dat meer mensen betrokken raken bij de campagnes die wij voeren, zodat men persoonlijke gegevens niet klakkeloos toevertrouwt aan bedrijven en niet zomaar genoegen neemt met veranderingen die onze digitale vrijheid inperken. Juist die vrijheid leidt tot nieuwe, creatieve inzichten en oplossingen. Het is een voorrecht om hieraan te werken in een zeer deskundig team en met uiterst vakbekwame vrijwilligers."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.