• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Anouk Zoet

Er zijn altijd veel actuele ontwikkelingen om over te schrijven. We zijn erg blij dat onze nieuwe gastblogger, Anouk Zoet, ons nu daar bij helpt. Ze stelt zich graag zelf even aan jullie voor.

1235197_719390204753354_578392784_n“Iedereen heeft het recht op privacy en vrijheid van meningsuiting. Twee grondrechten die ervoor zorgen dat wij (digitaal) kunnen doen en laten wat we willen. Helaas zijn deze twee rechten vaak onderwerp van conflict.

De formulering van de twee rechten zijn aan vele politieke meningen onderhevig en onderwerp van alle dag. Daarnaast worden door bedrijven en overheden algemene voorwaarden en privacybeleid vaak (on/dubbel)zinnig geformuleerd en onvindbaar gedocumenteerd. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan een heldere uitleg van juridische stukken, om de informatie en gevolgen voor elk klikkend mens begrijpelijk en inzichtelijk te maken: clicks of freedom!

Voor mijn gastbloggerschap bij Bits of Freedom heb ik gewerkt bij een advocatenkantoor en ervaring opgedaan in privacy- en intellectueel eigendomsrecht. Vervolgens heb ik gewerkt bij een mediabureau waar ik verantwoordelijk was voor themabijlagen die onder andere gaan over stedelijke technologie. Met mijn achtergrond kan ik bij Bits of Freedom de slag maken met de bescherming van een intellectueel recht in een digitale wereld.”

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag