• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Big Data

We hebben weer een nieuwe naam om aan te kondigen. “Alweer?”, horen we je denken. Maar dit keer is het wel extra bijzonder. We hebben namelijk een teamlid geadopteerd – bij onze overburen van Kinderboerderij de Dierencapel.

AdoptieBigData We mogen Big Data (in de buurt ook wel bekend als Bicker) aaien, maar als adoptieouders moeten we ons realiseren dat anderen hem ook mogen aaien. Daarnaast vertelden de geweldige mensen van de Dierencapel dat Big Data nog weleens bijt. Wat ons dan weer niks verbaast.

We verwelkomen het varken met veel plezier en hopen dat het nog heel lang duurt voordat er een Big Data-lek is.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag