• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Inge Wannet

We zijn erg blij dat onze nieuwe collega, Inge Wannet, nu bij ons werkt. Ze stelt zich graag zelf even aan jullie voor.


IngeHet is voor mij van groot belang dat ik kan lezen, schrijven en maken wat ik wil. Het kan niet zo zijn dat er constant iemand over mijn schouder mee mag kijken. Daarom vind ik het heel erg om te zien hoe onzorgvuldig er door overheden en bedrijven met privacy wordt omgegaan. Privacy is een van de belangrijkste pijlers van een vrije samenleving en moet beschermd worden. Ik ben blij dat ik hier als office manager van Bits of Freedom een bescheiden bijdrage aan kan leveren.

Voordat ik bij Bits of Freedom kwam, werkte ik op verschillende plekken als office manager, en daarvoor studeerde ik communicatiewetenschap en deed ik een theateropleiding. Naast mijn werk bij Bits of Freedom maak ik mijn eigen theatervoorstellingen. Deze combinatie tussen organiseren en zelf creëren is voor mij ideaal.

 

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag