• Menu

0 recente resultaten

Bits of Freedom zoekt een betrokken Office Manager — Gesloten

Wie zoeken wij? Een Office Manager met een hart voor digitale burgerrechten die er voor zorgt dat de zaken op ons kantoor op rolletjes lopen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent representatief in spraak en schrift. Het is belangrijk dat je affiniteit met onze doelstellingen hebt en vrijheid op het internet belangrijk vindt.

Update: Deze vacature is nu gesloten.

Je kan goed werken met tekstverwerkingsprogramma’s en documenten netjes vormgeven. Je hebt ervaring met spreadsheets en vindt het leuk om een financiële administratie bij te houden. Omdat je in een klein team zal werken, spreekt het voor zich dat je graag samenwerkt met de andere teamleden. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief om de organisatie van Bits of Freedom te verbeteren. Ervaring met Exact Online, LibreOffice en CMS-systemen zoals WordPress is een pre.

Wat zul je doen? Je ondersteunt het werk van Bits of Freedom. Bits of Freedom zet zich in voor een open internet dat toegankelijk is voor iedereen, waar privé-communicatie privé blijft en waar iedereen informatie met elkaar kan blijven delen.

Je zult in deze functie verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van onze (financiële) administratie en het voorraadbeheer. Daarnaast zorg je voor het onderhoud van ons kantoor in het centrum van Amsterdam en neem je de organisatie van kleine bijeenkomsten op je. Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en doorsturen van inkomende mails via ons algemene e-mailadres en de administratieve correspondentie.

Wat bieden wij? Bits of Freedom biedt je de unieke kans om te werken bij een jonge organisatie met grote ambities, die belangrijk werk doet. Wij bieden je een inspirerende en uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en aandacht voor je ontwikkeling. Het salaris is conform overheidsschalen. De aanstelling is parttime (20 uur per week) en in beginsel voor één jaar met een mogelijkheid voor verlenging. Werkdagen zijn flexibel en in overleg in te plannen.

Over Bits of Freedom en procedure De stichting Bits of Freedom verdedigt digitale burgerrechten. Het bureau bestaat uit zeven mensen en staat onder leiding van Hans de Zwart. Het bestuur wordt gevormd door Joris van Hoboken (New York University), Karianne Thomas (Novamedia), Lonneke van der Velden (Universiteit van Amsterdam) en Remmelt Vetkamp (Nyenrode Business Universiteit).

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans de Zwart: +31 6 2185 6845, hans.dezwart@bof.nl of Matthijs Ponte: +31 6 4499 5711, matthijs.ponte@bof.nl. Gelieve een sollicitatiebrief met motivatie, CV en eventuele referenties vóór maandag 17 november te mailen naar Hans de Zwart (via bovenstaand e-mailadres). Je hoort uiterlijk vrijdag 21 november of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag