• Menu

0 recente resultaten

Nieuw: Bits of Freedom T-shirt en muts verkrijgbaar bij Tjunk

Oplettende vaste en nieuwe donateurs weten het al een tijdje: er is een nieuw Bits of Freedom T-shirt beschikbaar in de webshop van Tjunk. Daarnaast namen we ook al vroeg een voorschot op de winter en lieten we een speciale muts maken, met daarop een Bits of Freedom-logo: de officiële Bits of Freedom Beanie. Bekijk en koop ze allebei op de website van Tjunk, waar ook nog veel meer ontwerpen beschikbaar zijn.

Alice & Bob
Alice & Bob en Bits of Freedom Beanie Foto: Tjunk

Omdat we zo blij zijn met het nieuwe T-shirt, maar ook wel begrijpen dat het ontwerp een beetje abstract kan zijn voor sommigen, koppelen we aan deze lancering graag een prijsvraag. De eerste die het shirt zowel in design-historische als in technische en politieke zin juist kan verklaren in de comments hieronder krijgt een gratis T-shirt toegezonden. We zijn benieuwd naar de analyses. Veel succes!

Tjunk verzorgt kosteloos al het drukwerk voor Bits of Freedom. Voor ieder shirt, sticker of muts met Bits of Freedom-ontwerp dat in hun webshop wordt aangeschaft ontvangen we van hen een bijdrage. Daar zijn we ze natuurlijk heel erg dankbaar voor en dus zetten we ze graag in het zonnetje. Schroom niet om hun site eens goed te bekijken!

Update: De winnaars (ja meervoud) van de t-shirts zijn inmiddels bekend, zie comments. Bedankt voor alle kwalitatief zeer hoogstaande reacties!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag