1. AnonCow

  Heeft dit te maken met wat er in dit artikel besproken wordt?

  http://www.itworld.com/government/380167/eu-parliament-says-other-countries-spy-not-much-uk-or-us

  “The European Parliament’s research department has found that four out of five member states surveyed carry out wide-scale telecommunications surveillance. … The Netherlands, which was also examined, has not done so, so far, but is engaged in setting up an agency for that purpose.”

 2. Tom

  Minister Plasterk is een politicus in hart en nieren, dus iedere verantwoordelijkheid die hij zou moeten nemen, ontwijkt hij.

  Ik vind het leuk om te zien dat jullie vol moed doorgaan, maar het is beter voor personen en bedrijven om hun eigen maatregelen te treffen voor hun gegevens/netwerk. Voorlichten werkt in dit geval beter dan het wachten op de Nederlandse regering.

  Het feit dat beide inlichtingendiensten niet kunnen bewijzen dat de NSA daadwerkelijk Nederlanders afluistert, zal hij als excuus gebruiken om niets te doen. Dat andere landen wel iets doen, zal hem zeer weinig interesseren, zolang de minister zelf maar geen actie hoeft te ondernemen.
  Dit is het huidige politieke klimaat helaas, niet iets waar je echt trots op kan zijn …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.