• Menu

0 recente resultaten

Wie ontwerpt de tofste anti-hackvoorstel stickers?

Natuurlijk: dankzij het internet hebben we infographics, twibbons en banners, maar soms gaat er niets boven old school stickers om je boodschap over te brengen. En het hackvoorstel van minister Opstelten (zie hier en hier) schreeuwt om toffe stickers! We hebben al twee ideeën, maar zoeken nog iemand die het definitieve ontwerp kan maken. Wie helpt?

Idee 1:

ik mag er niet in

 +  Opstelten

Een sticker voor op je pc, laptop, of welk ‘geautomatiseerd werk’ dan ook om duidelijk te maken dat Opstelten er niet in komt. Spreekt voor zich toch? Kwestie van de trieste hond vervangen door een trieste Opstelten (in zwart wit).

Idee 2:

5503_1+ Computervredebreuk

Met dit bordje kan iedereen z’n achtertuin tot verboden gebied verklaren, waarom dan niet ook je computer? Vervang ART.461. door ART.138ab en de boodschap is duidelijk.

De hackplannen van Opstelten kunnen ook internationaal rekenen op veel weerstand. Dus als je goede ideeën hebt voor een Engelse variant/tekst: take it away.

Heb je de tijd en de photoshop-skills die wij missen? Stuur je ontwerp (als pdf / vectorbestand) naar info@bof.nl en we geven je er kudos en een gratis setje stickers voor terug.

En -hopelijk- zul je je ontwerp dan binnenkort overal terug zien!

*Update: Vergeet niet het BoF-logo of een verwijzing naar bof.nl in je ontwerp op te nemen!*

*Update 2: Foto van Opstelten vervangen voor eentje met een CC BY-NC 2.0 licentie, gemaakt door Roel Wijnants.

 

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag