We need moar movie nights!

Op 29 mei in debat over Google Glass, Bitcoins en drones

Meet Michiel: onze nieuwe ambassadeur!

Een tijdje geleden zijn we gevraagd door Pakhuis de Zwijger om de eerste gastcurator te zijn van een serie debatten over nieuwe media. Dat vonden we erg leuk, dus je begrijpt dat we die gelegenheid hebben aangegrepen om onze favoriete onderwerpen – privacy en communicatievrijheid – op de agenda te zetten. Op 29 mei tussen 20.00 en 22.00 uur is het zover!

Dan zullen Alper Çuğun, Jaap Stronks en Arnold Roosendaal met elkaar en het publiek in gesprek gaan over onderwerpen als Google Glass, Bitcoins en drones. De avond zal worden gemodereerd door Daphne van der Kroft en Bits of Freedom zal ook deelnemen aan het gesprek.

Kom je ook? Het is gratis maar meld je aan via de site van Pakhuis de Zwijger. We hopen je dan te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.