• Menu

0 recente resultaten

Donateursweek is los, op naar de 750!

We zijn begonnen! Voor wie het nog niet had gehoord: deze week is het donateursweek bij Bits of Freedom. Van 10 tot 14 december gaan we er alles aan doen om de 750 nieuwe donateurs aan te trekken die we nodig hebben om ons werk in 2013 te kunnen blijven doen.

De hele week zullen we regelmatig updates geven over hoe ver we ons doel al zijn genaderd. En we beginnen goed: sinds onze eerste oproep anderhalve week geleden hebben we al flink wat donaties ontvangen. Dus de teller begint niet op 0, maar op 20%!

Maar we zijn er nog lang niet. En we hebben jouw hulp nodig om de 750 te halen. Hoe kun je helpen? In de eerste plaats door donateur te worden natuurlijk. En verder door zo veel mogelijk mensen op te roepen om hetzelfde te doen. Kijk hier voor alle manieren waarop je kunt helpen.

De eerste 20% is binnen, op naar de 100!

 

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag