Regeerakkoord: van bruggen bouwen tot gaten slaan

Internationaal verzet tegen cyberaanvallen Opstelten groeit

Datalek: apotheek zet medische gegevens bij vuilnis

We blogden eerder over het computerinbraak-voorstel van Opstelten. Dit onzalige plan raakt niet alleen maar onschuldige Nederlanders, maar ook internetters in andere landen. Gelukkig spreekt de Electronic Frontier Foundation zich ook uit tegen het voorstel.

“What would the world look like if every country’s police were allowed and encouraged to break into computers worldwide to enforce their national laws? We would see a wave of attacks against computers everywhere for blasphemy, hate speech, tax evasion, promoting homosexuality, criticizing the King of Thailand or Atatürk, or disagreements about copyright infringement. Nobody wants to live in a world where every country’s laws are simultaneously applied by brute force. That chaos would threaten the stability and usability of entire network. EFF joins Bits of Freedom, a Digital Rights organization in the Netherlands, in calling for international opposition to this outrageous proposal:”

Wie volgt?

 

 1. Henri

  Dat die Opstelten zich maar eens druk gaat maken over zijn hoogste baas, de staatssecretaris Generaal Joris Demmink die wordt beschuldigd van pedofilie. Dit in plaats van bij gewone burgers in hun computer te kijken, waar die Opstelten niks in te maken heeft! Zie voor de Demmink beschuldigingen de allesonthullende website
  http://WWW.KLOKKENLUIDERONLINE.NET en val van de ene verbazing in de andere!

  • De Hondt

   Klokkenluideronline.net is van de psychisch compleet doorgedraaide freak Micha Kat. Onder geen beding serieus te nemen. Deze man zou tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen. Behalve dat is het schrikbarend dat hele hordes mensen, blijkbaar inclusief Henri, deze ernstig gestoorde mafkees en zijn volledig uit de duim gezogen beschuldigingen en complottheorieën serieus neemt.

 2. sjaakvaneindhoven

  Hee de Hondt,je bent zeker bang voor je baasje.( Opstelten of mischien Joris.D)
  @Henri,heeeeeelemaal mee eens.)

 3. Ed

  @ De Hondt
  U mening is vol met suggestiviteit de 100% zekerheid uit u boodschap kunt u niet hard maken u kunt enkel zeggen dat het vanuit uw perspectief zo lijkt.

 4. Naam

  Dus ook Bits of Freedom wordt nu vervuild, door (enkele) complottertjes die het een niet van het andere kunnen/ willen onderscheiden. Spijtig om te constateren. Wat deze verstandelijk beperkten blijkbaar niet doorhebben, is dat *mede* door hun (online) gedrag, dit soort rigide maatregelen worden genomen. Gedrag wat door psychisch gestoorden, zoals bijv. een thans in de gevangenis vastzittende Micha Kat, wordt gevoedt.

 5. J.Klein

  De Hondt ik zou eens recht in de spiegel kijken. Zie je dat grote zwarte kruis op je voorhoofd. Niet lullen maar poetsen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.