• Menu

0 recente resultaten

Word jij onze nieuwe gastblogger?

Het blog van Bits of Freedom is een belangrijk middel in onze strijd voor internetvrijheid. Iedere drie maanden bieden we studenten de kans om gastblogger te zijn. Bloggen bij Bits of Freedom is een geweldige manier om schrijfervaring op te doen, meer te leren over onze onderwerpen en bij te dragen aan ons dagelijks werk. Voor de periode september-november zoeken we twee nieuwe gastbloggers. Vul jij binnenkort ons blog met briljante bijdrages?

Over het blog

Als vaste bezoeker ken je ons blog natuurlijk. Maar kijk nog maar eens rond. Op deze plek houden we actuele ontwikkelingen bij rond internetvrijheid, duiden we het belang daarvan voor de Nederlandse internetgebruiker en geven we praktische tips.

Over jou

Wie zoeken we? Je bent in de laatste fase van je studie en hebt passie voor internetvrijheid. Je bent nauwkeurig en betrouwbaar. En je hebt al schrijfervaring. Daarnaast vind je het leuk om onderzoek te doen en te schrijven over privacy en communicatievrijheid op internet. In de maanden september, oktober en november kun je een dag per week bij ons op kantoor, in Amsterdam, komen werken.

Wat je kunt verwachten

Wat bieden we? Wij zullen je intensief begeleiden, zowel bij het schrijven als bij het doen van onderzoek. Zo leer je goed schrijven, krijg je een gevoel voor de politieke dynamiek en werk je op het snijvlak van technologie, politiek en recht. Je schrijft de blogs onder je eigen naam, dus eeuwige roem zit ook in het pakket. Blogs van onze gastbloggers worden regelmatig overgenomen door andere websites en soms zelfs afgedrukt in tijdschriften.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je motivatie, je CV en voorbeelden van je schrijfkunsten naar tim.toornvliet@bof.nl. Je hoort binnen één week of we je uitnodigen voor een gesprek.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag