• Menu

0 recente resultaten

Leestips voor de zomer van 2012

De zomer is aangebroken (met vlagen). Net zoals de vorige zomer en de zomer daarvoor hebben we met hulp van onze huiscuratoren een lijstje gemaakt met interessante tech-boeken voor 2012, te lezen op het strand, in de hangmat of op het terras. Met één verschil vergeleken met de vorige keren: de stroom aan tech-boeken gaat zo hard, dat we maar een fractie hebben gelezen. Dus we houden ons aanbevolen voor jullie suggesties in de comments!

 

Op onze lijst, maar nog niet gelezen -tips van onze huiscuratoren:

 

Ook deze keer geen goede tech-fictie, helaas. Heb jij een tip? Laat het weten in de comments.

 

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag