• Menu

0 recente resultaten

We stellen je graag voor aan: Martijn Loth

We hebben de afgelopen weken een aantal personeelswisselingen gehad bij Bits of Freedom. We vonden het natuurlijk erg jammer om van Willemijn Aerdts en Geertje de Man afscheid te nemen. Maar gelukkig is het ook erg fijn om met nieuwe, getalenteerde en gedreven collega’s aan de slag te gaan. Met een hoofd vol frisse ideeën kunnen we samen met hen, én met jullie, nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je -voorlopig voor de laatste keer- graag voor aan onze nieuwste collega: office manager Martijn Loth.

 

Werk is geen werk als het ook een hobby is. Als geek van het eerste uur hou ik me bezig met veel facetten van het internet: van webdevelopment en beveiliging tot het prediken van het Linux-evangelie. Helaas zie ik met lede ogen de huidige ontwikkelingen op het internet aan. Censuur, datalekken en privacyschendingen zijn de orde van de dag. De grootste bedreigingen komen niet meer vanuit verre niet-democratische landen, maar vanuit onze eigen samenleving. Ons internet wordt omsingeld door machten die haar het zwijgen op willen leggen.

Bij Bits of Freedom kan ik ons internet helpen. Ik vind het een eer om te mogen werken met gepassioneerde collega’s en getalenteerde vrijwilligers. Elke dag is hier een nieuw, leerzaam avontuur! Naast mijn werk bij Bits of Freedom kan ik de theoretische kennis van mijn rechtenstudie in de praktijk brengen via rechtswinkel de Clinic. Daar adviseer ik particulieren en startende ondernemers op alle gebieden van intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, mediarecht en e-commerce. Kwestie van bezig blijven.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag