• Menu

0 recente resultaten

We stellen je graag voor aan: Janneke Slöetjes

De komende weken hebben we een paar personeelswisselingen bij Bits of Freedom. We vinden het natuurlijk erg jammer om van Willemijn Aerdts en Geertje de Man afscheid te nemen. Maar gelukkig is het ook erg fijn om met nieuwe, getalenteerde en gedreven collega’s aan de slag te gaan. Met een hoofd vol frisse ideeën kunnen we samen met hen, én met jullie, nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je graag voor aan Janneke Slöetjes.Privacyrecht en het recht op vrije meningsuiting -en dan met name in relatie tot internet- zijn onderwerpen die ik erg interessant vind. Ik wil me dan ook graag inzetten voor de bescherming van die rechten. En Bits of Freedom is natuurlijk de ideale plaats om dat te doen! Voordat ik voor Bits of Freedom ging werken, heb ik rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en was ik vier jaar advocaat bij Kennedy Van der Laan. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met adviseren en procederen op het gebied van privacy, IT- en algemeen civielrecht. 

Naast een studie rechten heb ik ook een communicatieopleiding gevolgd en onder andere gewerkt als webredacteur en communicatieadviseur. Ik heb veel zin om de werkervaring die ik heb opgedaan in te zetten voor Bits of Freedom. Waar ik als advocaat zo goed mogelijk de belangen van mijn cliënten behartigde, zal ik bij Bits of Freedom zo goed mogelijk de belangen van internetters verdedigen door me in te zetten voor een open internet en de bescherming van privé-gegevens.”

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag