Google-vrij dieet: leerzaam en best smakelijk

We stellen je graag voor aan: Janneke Slöetjes

ACTA – the game. Level 1

De komende weken hebben we een paar personeelswisselingen bij Bits of Freedom. We vinden het natuurlijk erg jammer om van Willemijn Aerdts en Geertje de Man afscheid te nemen. Maar gelukkig is het ook erg fijn om met nieuwe, getalenteerde en gedreven collega’s aan de slag te gaan. Met een hoofd vol frisse ideeën kunnen we samen met hen, én met jullie, nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je graag voor aan Janneke Slöetjes.Privacyrecht en het recht op vrije meningsuiting -en dan met name in relatie tot internet- zijn onderwerpen die ik erg interessant vind. Ik wil me dan ook graag inzetten voor de bescherming van die rechten. En Bits of Freedom is natuurlijk de ideale plaats om dat te doen! Voordat ik voor Bits of Freedom ging werken, heb ik rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en was ik vier jaar advocaat bij Kennedy Van der Laan. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met adviseren en procederen op het gebied van privacy, IT- en algemeen civielrecht. 

Naast een studie rechten heb ik ook een communicatieopleiding gevolgd en onder andere gewerkt als webredacteur en communicatieadviseur. Ik heb veel zin om de werkervaring die ik heb opgedaan in te zetten voor Bits of Freedom. Waar ik als advocaat zo goed mogelijk de belangen van mijn cliënten behartigde, zal ik bij Bits of Freedom zo goed mogelijk de belangen van internetters verdedigen door me in te zetten voor een open internet en de bescherming van privé-gegevens.”

 1. Arnoud

  Welkom Janneke!

 2. Jeroen

  Is de foto gespiegeld of kunnen jullie geen spandoek ophangen?

 3. Merel

  Welkom!

 4. Anonymous

  Succes.
  Wellicht gelijk een artikeltje schrijven over de KPN email accounts hack en hoe KPN daarmee omging en -gaat..

 5. MatthijsK

  +1 voor Jeroen’s opmerkzaamheid, en een warm welkom voor Janneke!

 6. marc

  Wat goed al die WOMEN-POWERRRR. mensen die NIET kiezen voor een carriere om tonnen te verdienen maar voor en idieele NON-PROFIT organisatie waarbij men minstens de helft minder verdient en gèèn bonus opstrijkt !
  Laten al die vervelende Bonus-topmannetjes bij grote bedrijven daar maar een voorbeeld aan nemen en OPROTTEN naar het buitenland!! Jonge mensen met ideeen staan te trappelen om voor de helft en zonder bonus ECHT HET VERSCHIL TE MAKEN !! TOP-MEIDEN, ZET EM OP !!!

 7. Inna Nutshell

  Heb net gekeken naar de herhaling van het NOS journaal gekeken, waar Janneke Sloetjes beheerst en professioneel haar verhaal deed. Heerlijk helder! Ik was onder de indruk en ik ben vol lof, petje af.

 8. Inna Nutshell

  Heb net gekeken naar de herhaling van het NOS journaal, waar Janneke Sloetjes beheerst en professioneel haar verhaal deed. Heerlijk helder! Ik was onder de indruk en ik ben vol lof, petje af.

  Deze versie heeft niet dubbel “gekeken” erin meh. O.o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.