Morgen. #DoYourBit. Waarom zou je?

Donderdag 6 oktober donatiedag. De spanning neemt toe

Datalek: Gegevens gepensioneerde KLPD’ers gelekt

Aanstaande donderdag, 6 oktober, is het dan zo ver: we gaan ons een dag lang inzetten voor de toekomst van Bits of Freedom. En dat is hard nodig: als we dit niet doen, kunnen we niet op deze manier blijven opkomen voor internetvrijheid. Ons doel is daarom helder: We proberen met z’n allen 1500 nieuwe donateurs te vinden. Maar wat gaan we dan precies doen? En hoe kan jij een steentje bijdragen?

We gaan zoveel mogelijk mensen benaderen om zich ook sterk te maken voor internetvrijheid door te doneren aan Bits of Freedom en door anderen op te roepen hetzelfde te doen. Iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen. Daarom noemen we het #DoYourBit. Dit is de pagina waar het donderdag allemaal om draait: www.bof.nl/doyourbit

Dus zet donderdag 6 oktober alvast in je agenda: #DoYourBit. En op de dag zelf kan je het volgende doen:

Word donateur: www.bof.nl/doyourbit

  • Kom op voor internetvrijheid en word (vaste) donateur van Bits of Freedom. Als je vanaf € 5,- per maand doneert krijg je, als je wilt, ook een gratis t-shirt.
  • Heb je eerder al eenmalig gedoneerd? Overweeg dit keer om vaste donateur te worden (of doneer nog een keer eenmalig).
  • Ben je al vaste donateur? Overweeg om het bedrag te verhogen. Stuur daarvoor een mailtje naar info@bof.nl.

En vraag anderen om hetzelfde te doen

Om internetvrijheid te versterken, kan je nog iets doen dat net zo belangrijk is. Benader minstens 3 anderen in jouw eigen omgeving, vertel hen waarom jij internetvrijheid belangrijk vindt en vraag hen ook Bits of Freedom te steunen.

  • Hoe je dat kunt doen? Schrijf bijvoorbeeld een tweet, Facebook-bericht, LinkedIn-update, een blogpost, plaats een banner op je site, schrijf gewoon een e-mail of pak de telefoon. Kies de manier die het best bij jou past. Je kunt meer informatie vinden op www.bof.nl/doyourbit
  • Of kom een paar uurtjes meehelpen bij ons op kantoor. Als je een paar uur over hebt om te helpen bij de actie, ben je natuurlijk van harte welkom om mee te doen. Of ken je andere mensen die dat zouden kunnen doen? Wij zullen alles doen wat we kunnen om jou te ondersteunen. Laat alleen even weten dat je erbij bent via Daphne.vanderKroft@bof.nl.

We vinden het ontzettend spannend! We hebben alle hulp hard nodig om op te kunnen blijven komen voor internetvrijheid. Wil je de ontwikkelingen ook volgen? Kijk donderdag 6 oktober dan niet alleen op deze site, maar volg ook onze sociale media, zoals onze Twitter– en Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de actie. Wij hebben er zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.