e-G8: regeringsleiders erkennen belang open internet

Thumbs up for Tjunk

Datalek: groothandel schoonheidsproducten lekt

Bits of Freedom werkt nu ongeveer 2 jaar samen met Tjunk, een online platform waarop onze T-shirts te koop staan. Om Tjunk te bedanken voor alle support die we van ze krijgen, willen wij hen graag eens extra in the picture zetten.

Tjunk.com is een nieuw platform voor creatieven die hun eigen T-shirt willen ontwerpen of een label willen starten zonder al het gedoe eromheen. Zij zorgen voor het drukwerk, de verkoop, de marketing en de distributie. Zo kunnen creatieven zich focussen op waar ze het best in zijn: creëren. En ondertussen eerlijk meedelen in de opbrengst.

Op dit moment staan drie ontwerpen van Bits of Freedom op de website van Tjunk. Ook deze shirts zijn ontworpen door verschillende creatieven: Suzero, Fben en Bureau mdm. Binnenkort komen hier zowel nieuwe ontwerpen als totaal nieuwe merchandise bij. We hebben al wat verrassende nieuwe dingen verzonnen, houd daarvoor de website goed in de gaten om er als een van de eerste bij te zijn.

  1. Arjan

    QR-code of beetagg met link naar BoF? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.