Nieuwsbrief 7.5: Uitreiking Big Brother Awards 2010

Vanavond: de Big Brother Awards 2010

Nederlandse cybersecurity strategie: 4 duivels in de details
DOSSIER: Big Brother Awards

De spanning stijgt. De jury is nog volop in bespreking. Wie slepen dit jaar een Big Brother Award in de wacht? In Pakhuis De Zwijger zal vanavond een onafhankelijke jury van experts de prijzen voor de grofste privacyschenders uitreiken. De deuren zijn open vanaf 19:00 uur, het programma begint om 20:00 uur. De avond is uitverkocht, maar heb je nog geen kaartje? Dan kan je het feestelijke prijzengala via onze livestream bekijken.

  • Wie zijn genomineerd? Het juryrapport met nominaties voor de Big Brother Awards 2010 is gepubliceerd op de website van de Big Brother Awards.
  • Wat is het programma? Tijdens de avond zullen alle winnaars bekend worden gemaakt, afgewisseld met luchtige intermezzo’s. Ook zal de Winston award, een positieve privacy-prijs, worden uitgereikt. De avond wordt gepresenteerd door Thomas van Luyn. Het precieze programma is hier te vinden.
  • Waar? Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam.
  • Wanneer? Woensdag 9 maart vanaf 19.00 uur.
  • Ik heb geen kaartje! Niet getreurd. Je kan de livestream bekijken. Het evenement is écht uitverkocht, dus er zijn ook geen extra kaartjes aan de deur beschikbaar.

Bits of Freedom organiseert sinds 2002 ieder jaar de Big Brother Awards. Het evenement wordt dit jaar onder meer mogelijk gemaakt door ontwerpstudio Largetosti, die de website en het rapport heeft ontworpen, stichting NLNet die een financiële bijdrage heeft geleverd, Engage! die de livestream verzorgt en Pakhuis de Zwijger. Bits of Freedom wil hun hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.