De enquêteresultaten, waar kom jij vandaan?

Een tijd geleden vroegen we jullie hoe we jullie beter kunnen ondersteunen om onze doelen te behalen. In totaal hebben ongeveer 500 mensen gereageerd op de enquête en nu delen we graag de resultaten. Deze week zal er elke dag een blogje over onze bevindingen geplaatst worden. Vandaag deel 4: waar kom jij vandaan?

Nederland en de rest van de wereld
De meeste supporters komen uit de Randstad (Noord-Holland 25,9%, Zuid-Holland 21,4% en Utrecht 15,6%). Hierna worden de groepen snel kleiner. Opvallend is dat 4,87% van onze supporters op dit moment niet in Nederland woont. Erg fijn om te horen dat jullie Bits of Freedom trouw blijven, ondanks het feit dat jullie niet in Nederland wonen!

Hoeveelheid reacties per provincie

Locatie
Er wonen niet evenveel mensen in elke provincie. Als we de woonplaatsen uiteen zetten tegenover de totale hoeveelheid inwoners van de provincies, zien we dat de meeste van jullie uit Utrecht hebben gereageerd.


Hoeveelheid reacties uiteengezet tegenover de hoeveelheid inwoners per provincie

Achterban
We willen natuurlijk onze achterban graag zo groot mogelijk maken. Ken je iemand die Bits of Freedom nog niet kent? Stel ons aan ze voor, bijvoorbeeld via Twitter of Facebook. Wil je voorbeelden van ons werk om te laten zien? Kijk dan eens op de pagina over onze successen.


Mocht je nieuwsgierig zijn naar de volledige versie van het onderzoek, kun je deze downloaden vanaf onze website.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.