Enquête resultaten, hoe heb jij het liefst contact?

Enquêteresultaten, ben jij een man of een vrouw?

Politiek moet structureel afluisteren internet voorkomen

Een tijd geleden vroegen we jullie hoe we jullie beter kunnen ondersteunen om onze doelen te behalen. In totaal hebben meer dan 500 mensen gereageerd op de enquête en nu delen we graag de resultaten. Deze week zal er elke dag een blogje over onze bevindingen geplaatst worden. Vandaag deel 2: ben jij een man of een vrouw?

Geslacht
Als je dit leest is er een grote kans dat je een man bent. 84,99% van de mensen die heeft gereageerd is namelijk man. 11,50% is vrouw en 3,51% wilde niet zeggen wat zijn of haar geslacht is.

Leeftijd
Gemiddeld zijn de meeste supporters tussen de 35 en 45 jaar oud (29,04%), maar de groep tussen de 25 en 35 jaar is ook vrij groot (26,12%). Samen vormen de supporters tussen de 25 en 45 jaar dus meer dan de helft van de reacties. 30,80% is ouder dan 45 jaar en 11,70% jonger dan 25 jaar. Slechts twee personen gaven aan tussen de 14 en 17 jaar te zijn. 12 personen (2,34%) zeiden liever niet hoe oud zij zijn.

Achterban
We willen natuurlijk onze achterban graag zo groot mogelijk maken. Ken je iemand die Bits of Freedom nog niet kent, bijvoorbeeld vrouwen of jongeren? Leg ze onze doelstellingen uit en wijs ze op onze website, Twitter of Facebook.


Mocht je nieuwsgierig zijn naar de volledige versie van het onderzoek, kun je deze downloaden vanaf onze website.

 1. Tweets die vermelden Enquêteresultaten, ben jij een man of een vrouw? « Bits of Freedom -- Topsy.com

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Jildou G, Michael Vrijhoef en anderen. Michael Vrijhoef heeft gezegd: Van @bitsoffreedom: Enquêteresultaten, ben jij een man of een vrouw?: Een tijd geleden vroegen we jullie hoe we … http://bit.ly/fat4ek […]

 2. Anoniempje

  Twee keer blauw, twee keer groen… Goed bezig

 3. Jildou Gerritsma

  Hallo Annoniempje, je hebt helemaal gelijk! De dubbele kleuren maakten het niet duidelijker. Ik heb de kleuren aangepast. Mocht je de grafiek duidelijker willen bekijken kun je er op klikken, en wordt hij groter geopend.

 4. Anoniempje

  Dank <3

 5. Anders

  Op ‘t internet ben ik altijd een man en meestal 99 jaar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.