• Menu

0 recente resultaten

Big Brother Awards, zet 9 maart 2011 in je agenda!

Bits of Freedom organiseert ook dit jaar weer de Big Brother Awards. Het belooft een groot spektakel te worden met veel interessante sprekers, en natuurlijk de uitreiking van de Awards! Dus reserveer 9 maart 2011 alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent.

Met de Big Brother Awards worden elk jaar personen, bedrijven, overheden en voorstellen te kijk gezet die het afgelopen jaar bij uitstek controle op burgers en inbreuken op privacy hebben bevorderd. Dit jaar zullen de Awards op 9 maart worden uitgereikt in Pakhuis de Zwijger.
Natuurlijk hoort er bij zo’n groot event een mooie website. Dat is gelukt, en hoe. We willen de jongens van Largetosti heel erg bedanken voor hun prachtige werk. Neem vooral een kijkje op de website van de Big Brother Awards .

Ben je benieuwd hoe de Big Brother Awards 2009 er uit zagen? Bekijk de foto’s van Hos en Reinoud van Leeuwen, die de actie en de sfeer van het prijzengala treffend hebben vastgelegd. Ook hebben De Balie en Engage! de handen vorig jaar ineen geslagen, en een uitzending van de Awards 2009 samengesteld. Sit back, relax and enjoy de herhaling van het Awardsgala op vrijdagavond 5 februari 2010 in De Balie:

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag