• Menu

0 recente resultaten

Twee manieren om Bits of Freedom te helpen

Vind je vrijheid en privacy op internet ook belangrijk? En wil je Bits of Freedom helpen, maar weet je niet zo goed hoe? Overweeg dan bijvoorbeeld om flexibel, makkelijk en snel te helpen. Hoe dat kan? Dat lees je hier.

“Ik heb niet veel tijd, maar wil soms wel met kleine klussen helpen.
Word dan flexibele vrijwilliger. We hebben vier vrijwilligers lijsten voor verschillende talenten; creatief, technisch, juridisch en redactie. Als we een vraag hebben, stellen wij die aan deze mailinglijsten.

“Wat voor vragen zijn dat dan?
Voorbeelden van vragen die we gesteld hebben zijn ‘Wil je een ontwerp maken voor onze banners?’, ‘We schrijven een brief aan de minister over netneutraliteit, wat mag daarin volgens jou niet ontbreken?’, ‘Wat is de juridische status van een tweet?’ en ‘Wil je meelezen en schrijven aan de teksten van onze nieuwe website?’. Als je de mail met de vraag leest, kan je zelf bepalen of je tijd en zin hebt om die vraag op te pakken. En als het je even niet zo goed uitkomt is dat geen probleem!

“Hoe word ik flexibele vrijwilliger?
Stuur een mail met motivatiebrief en CV naar info[at]bof.nl. Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van ons en plaatsen we je op een van de bovengenoemde mailinglijsten.

“Ik heb andere talenten dan creatief, technisch, juridisch of redactioneel en ik wil jullie graag helpen. Wat zal ik doen?
Stuur een mail naar Jildou.Gerritsma[at]bof.nl en zet daarin wat je andere talenten zijn. Wij zullen dan kijken hoe we jouw waardevolle tijd en hulp het beste in kunnen zetten.

“Ik wil juist structureler bij Bits of Freedom betrokken zijn. Is dat ook mogelijk?
Jazeker! Word dan vaste vrijwilliger. Vaste vrijwilligers werken ofwel op ons kantoor of vanuit huis met ons mee. Zij schrijven bijvoorbeeld blogposts, doen onderzoek naar bepaalde onderwerpen, werken mee aan een specifiek project of helpen events te organiseren.

“Dat wil ik, wat moet ik doen om vaste vrijwilliger te worden?
Ook hiervoor stuur je een mail met motivatiebrief en CV naar info[at]bof.nl. Wij zullen zo snel mogelijk van ons laten horen.

Kijk ook eens op de Doe Mee pagina op onze website.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag