Right To Know Day, wees erbij

Kom naar de boekpresentatie van Cory Doctorow

Nederhop over privacy: we doen het goed!

(For English see below) Cory Doctorow komt naar Nederland om zijn nieuwste boek te presenteren: Makers. Speciaal voor de fans van Bits of Freedom zal hij vrijdagavond 24 september 2010 met hen in gesprek gaan. Reserveer nu je plaats!

Doctorow (vroeger activist bij de Electronic Frontier Foundation en oprichter van de UK Open Rights Group, nu redacteur van Boing Boing en sciencefiction auteur) zal ons de 24e natuurlijk vertellen over zijn nieuwst boek: Makers. Maar met zijn komst wil hij ook Bits of Freedom helpen om donaties te werven. Omdat wij, net als hijzelf, opkomen voor vrijheid en privacy op internet. Hiervoor zijn we hem natuurlijk zeer dankbaar.

Waar en wanneer
Op vrijdag 24 september staan vanaf 19.30 uur de deuren voor ons open in The Hub Amsterdam, aan de Westerstraat 187 in Amsterdam. Om 20.00 uur begint de presentatie. Tussen 19.30 en 20.00 zijn de drankjes gratis, met dank aan de opleiding Interactieve Media van de HvA.

Hoe reserveer ik een plek?
Omdat we de avond voor al zijn fans toegankelijk willen houden, hebben we besloten om de hoogte van jouw donatie aan jou over te laten. Wil je verzekerd zijn van een plaats, doe dan alvast een donatie via deze module (verkleint browserscherm). We hebben al redelijk veel aanmeldingen, de kans is dus klein dat er op de avond zelf nog plaats is. Mocht dat toch het geval zijn, dan worden die plaatsen vergeven aan de eerste bezoekers. Zij kunnen ter plekke een donatie doen.

Vertel je vrienden
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Als je vrienden hebt die ook graag zouden willen komen, stuur ze dan snel deze link: https://www.bof.nl/2010/09/10/kom-naar-de-boekpresentatie-van-cory-doctorow

Cory’s boek kopen?
Mocht je de boeken van Cory Doctorow nog niet allemaal hebben, dan kan je daar op de 24e verandering in brengen. De American Book Center is namelijk ook aanwezig om zijn boeken te verkopen.

Vragen
Heb je nog vragen over deze boekpresentatie van Cory Doctorow? Stuur dan een e-mail naar Jildou Gerritsma: Jildou.Gerritsma@bof.nlEnglish

Cory Doctorow (science-fiction author, former activist at the Electronic Frontier Foundation and UK Open Rights Group, journalist and co-editor of the popular blog Boing Boing) will present his new book, Makers (http://craphound.com/makers/) in Amsterdam. Mr Doctorow will also be discussing Bits of Freedom, the Dutch digital rights organization that stands for freedom and privacy on the internet.

Where and when
The bookpresentation and fundraising with Cory Doctorow will take place on Friday, the 24th of September. The doors will open 7:30pm at The Hub Amsterdam, Westerstraat 187. The presentation will start at 8pm. The drinks are free between 7:30 and 8pm, offered to you by the Insititute for Interactive Media from the Hogeschool van Amsterdam.

Please reserve your seat
You can reserve your place by making a donation for any amount to Bits of Freedom, through this special tool (small browser).  If seats are still available on the evening, it will be possible to make a donation at the door.

Tell your friends
We have a limited amount of seats. So, if you have friends who would like to attend, please notify them quickly by sending them this link: https://www.bof.nl/2010/09/10/kom-naar-de-boekpresentatie-van-cory-doctorow

Buy Cory’s books?
In case you do not have all the books by Cory Doctorow already, you can change this on the 24th. The American Book Center will sell his books at The Hub.

Questions
If you still have questions concerning the bookpresentation by Cory Docotorow, please send them by e-mail to Jildou Gerritsma: Jildou.Gerritsma@bof.nl

  1. Anoniem

    Hello, how can I book without a dutch bank account?

  2. Daniël W. Crompton

    It’s only now that I realize that there was a fee needed to come, I arrived and was able to get it without any problem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.