• Menu

0 recente resultaten

Wordt jouw bedrijf supporter van Bits of Freedom?

Vind jij dat jouw vrijheid en privacy op internet beschermd moeten worden? Bits of Freedom heeft al een aantal successen op haar naam staan. Vind je dat Bits of Freedom dit werk moet kunnen blijven voortzetten? Vraag dan eens of jouw bedrijf supporter wil worden van Bits of Freedom.

De komende jaren zijn bepalend voor de toekomst van vrijheid en privacy op internet. Nu moeten we waarborgen dat iedere internetgebruiker zelf kan bepalen wat met zijn privé-gegevens gebeurt. Nu moet worden ingegrepen om te zorgen dat iedereen in Nederland kan blijven genieten van vrijheid op internet. Bits of Freedom biedt bedrijven nu de mogelijkheid om daar een steentje aan bij te dragen.

Vraag daarom eens na of jouw bedrijf kilobit-, megabit- of gigabit supporter kan worden. Als jouw bedrijf supporter wordt, krijgt het een vermelding op onze website, in ons jaarverslag en een uitnodiging voor ons jaarlijks netwerkevent. Zie voor meer informatie ons Donateursbeleid (PDF), onze vijf successen (PDF), onze supporterspagina of neem dan contact op met directeur Ot van Daalen, +31 (0)6 5438 6680, ot.vandaalen@bof.nl

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag