Bits of Freedom nieuwsbrief 6.16 is uit

Wordt jouw bedrijf supporter van Bits of Freedom?

Boekrecensie: Bloghelden, sex & rock-'n-roll, maar vooral: vrijheid

Vind jij dat jouw vrijheid en privacy op internet beschermd moeten worden? Bits of Freedom heeft al een aantal successen op haar naam staan. Vind je dat Bits of Freedom dit werk moet kunnen blijven voortzetten? Vraag dan eens of jouw bedrijf supporter wil worden van Bits of Freedom.

De komende jaren zijn bepalend voor de toekomst van vrijheid en privacy op internet. Nu moeten we waarborgen dat iedere internetgebruiker zelf kan bepalen wat met zijn privé-gegevens gebeurt. Nu moet worden ingegrepen om te zorgen dat iedereen in Nederland kan blijven genieten van vrijheid op internet. Bits of Freedom biedt bedrijven nu de mogelijkheid om daar een steentje aan bij te dragen.

Vraag daarom eens na of jouw bedrijf kilobit-, megabit- of gigabit supporter kan worden. Als jouw bedrijf supporter wordt, krijgt het een vermelding op onze website, in ons jaarverslag en een uitnodiging voor ons jaarlijks netwerkevent. Zie voor meer informatie ons Donateursbeleid (PDF), onze vijf successen (PDF), onze supporterspagina of neem dan contact op met directeur Ot van Daalen, +31 (0)6 5438 6680, ot.vandaalen@bof.nl

  1. Tweets die vermelden Wordt jouw bedrijf supporter van Bits of Freedom? « Bits of Freedom -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door René Clemens, Tjunk.com, Pascal Celie, fadsandfancies.com, Bits of Freedom en anderen. Bits of Freedom heeft gezegd: Wordt jouw bedrijf kilo-, mega-, of gigabit supporter van Bits of Freedom? http://bit.ly/aJbKdL […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.