Politierapport over High Tech Crime ongenuanceerd

Heb je onze stickers gezien?

Datalek: Breekijzer lekt persoonsgegevens

Hier een super-exemplaar van onze stickers in het wild, gefotografeerd door @ctrlspatie. Heb jij ook een toffe foto van onze stickers? Op een beveiligingscamera, op een bodyscanner of op een verkeersbord bijvoorbeeld.

Stuur die dan naar info@bof.nl. De mooiste foto’s zullen we posten op onze site en Facebook-pagina.

Wil jij ook originele Bits of Freedom-stickers? Je krijgt een pakket met vijf zwarte, witte en transparante stickers als je € 10,- overmaakt o.v.v. ‘Stickers’ en je adres naar bankrekening 554706512 t.a.v. Bits of Freedom Amsterdam. (Dat is inclusief verzendkosten.)

  1. Tweets die vermelden Heb je onze stickers gezien? « Bits of Freedom -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door fadsandfancies.com, Bits of Freedom. Bits of Freedom heeft gezegd: Toffe foto van onze stickers door @ctrlspatie! Heb jij ook onze sticker op camera, bodyscanner of verkeersbord gezien? http://bit.ly/9PPXzs […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.