Datalek: touroperator Corendon lekt reisgegevens

Wil je BOF helpen, maar je weet niet hoe?

Datalek: gemeente Tynaarlo lekt 300 e-mailaddressen

Meld je dan aan voor een van onze vier vrijwilligerslijsten. Soms sturen we via deze mailinglijsten een vraag om ons te helpen. Je kan zelf bedenken of je wel of niet meehelpt. Als het je niet uitkomt hoef je niets te doen. En als je wel tijd en zin hebt, kan je heel veel voor Bits of Freedom betekenen.

Zo hebben we samen met deze vrijwilligers Webwijs en de Digitale Vrijheidswijzer gemaakt. Op dit moment werken we met ze aan de Privacy Inzage Machine (PIM) en over een paar maanden gaan we weer de Big Brother Awards organiseren. Maar we hebben ook veel kleinere vragen: om je reactie op een van onze stukken of om een artikel of tv-programma terug te vinden. Het kan van alles zijn.

Als je ons ook wilt helpen en talent hebt op technologisch, redactioneel, creatief en/of juridisch gebied, stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar info@bof.nl.

 1. Tweets die vermelden Wil je BOF helpen, maar je weet niet hoe? – Bits of Freedom -- Topsy.com

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Peter Robinett en anderen. Peter Robinett heeft gezegd: RT @bitsoffreedom: Wil je Bits of Freedom wel helpen, maar je weet niet hoe? http://bit.ly/bKCmc5 […]

 2. Huub

  Maar waar kan ik me dan aanmelden voor die lijsten?

  • Daphne van der Kroft

   Ha Huub, tof dat je wilt helpen! Je kan je aanmelden door een mailtje met je CV en motivatie te sturen naar info@bof.nl. Dank je wel!

 3. Cyriel

  Wat voor opdrachten kunnen het zijn? Ik heb een drukke baan en een game-website die ik moet runnen, maar ik kan kleine dingetjes er misschien bij doen.

 4. Daphne van der Kroft

  @Cyriel, het kunnen allerlei type verzoeken zijn. Sommige nemen weinig tijd in beslag, andere meer. Zo hebben we weleens gevraagd of je een logo of banner wil ontwerpen, of je een tool kan bouwen. Maar ook of je stukken wilt proeflezen of een onderzoekje wilt doen.

  Het mooie is dat je per keer kan bepalen of je er tijd voor hebt. En als je dat niet hebt, kan je het lekker aan je voorbij laten gaan. Als je er wel tijd voor hebt, zijn wij je erg dankbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.