Elke generatie heeft een revolutie nodig

Thomas Jefferson zei: “Every generation needs a new revolution.” De huidige generatie is de netwerkgeneratie. Ons netwerk kenmerkt zich door ons gebruik van digitale technologie. Enerzijds geeft die ons grote vrijheid. Aan de andere kant worden we door dezelfde technologie steeds meer gecontroleerd . In dit korte filmpje legt Ot van Daalen tijdens Stand-up Inspiration uit hoe de netwerkrevolutie van Bits of Freedom vorm krijgt.

StandUp Inspiration Ot van Daalen / Bits of Freedom from Videologic on Vimeo.

Afbeelding gebaseerd op een foto van Dyanna, “Thomas Jefferson Memorial”, gepubliceerd onder een Creative Commons Attribution-Non-commercial-Share Alike 2.0 Generic-licentie.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.