Verdedig vrijheid en privacy op het VVD-congres!

Aanstaande zaterdag en zondag zal het VVD-congres plaatsvinden, waarin ook het verkiezingsprogramma wordt besproken. Onze amendementen voor vrijheid en privacy zijn ingediend. Nu moeten ze nog worden verdedigd. Ga dus naar het VVD-congres en verbeter het VVD-programma! Wij begrijpen dat op zondag wordt gestemd, en dat op zaterdag tussen 14 en 17.30 uur informatieve sessies over alle ingediende amendenten worden georganiseerd. Update: we begrijpen dat het hoofdbestuur op de twee amendementen een positief advies heeft gegeven (van het amendement over netneutraliteit wordt de strekking ondersteund).

De afbeelding is een bewerking van “European Elections” van inyucho, uitgebracht onder een Creative Commons Generic Attribution 2.0-licentie.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.