Laatste dag voor digitale vrijheid in verkiezingsprogramma’s

De verkiezingsprogramma’s voor de landelijke verkiezingen worden in sneltreinvaart afgemaakt. Vandaag is de laatste dag van Bits of Freedom’s campagne om digitale vrijheid in de verkiezingsprogramma’s van 2010 te krijgen: grijp je kans, ga naar de campagne-pagina en laat jouw favoriete partij weten dat digitale vrijheid moet worden beschermd!

De campagne is nu al een groot succes. Politieke partijen gaven aan dat zij talloze mailtjes kregen van mensen die ons Manifest voor digitale vrijheid (PDF) ondersteunden. Daar zijn we ontzettend blij mee. Ook degenen die onze banner op hun website hebben geplaatst willen we in het bijzonder bedanken.

Maar we moeten vechten om aandacht; politieke partijen krijgen uit allerlei hoeken mails met input. Wij moeten zorgen dat we niet onderop de stapel komen. Als je dus nog geen mailtje hebt gestuurd, doe dat dan alsnog. Het is een kleine moeite. Zo kunnen we zorgen dat digitale vrijheid beschermd wordt in de verkiezingsprogramma’s van 2010.

De afbeelding is een bewerking van “European Elections” van inyucho, uitgebracht onder een Creative Commons Generic Attribution 2.0-licentie.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.