• Menu

0 recente resultaten

Eben Moglen neemt zitting in Raad van Advies

Wij zijn vereerd dat Eben Moglen, hoogleraar op Columbia University en oprichter van het open source advocatenkantoor Software Freedom Law Center (SFLC), in de Raad van Advies van Bits of Freedom zitting wil nemen.

Eben Moglen is sinds 1994 hoogleraar rechtsgeleerdheid aan Columbia University. Sinds 2005 is hij bovendien directeur van de SFLC. De SFLC verdedigt pro bono open source sofware projecten. Eben Moglen is tevens griffier geweest van Justice Thurgood Marshall (Supreme Court) en advocaat bij het gerenommeerde New Yorkse kantoor Cravath Swaine & Moore. In een ver verleden was hij computerprogrammeur bij IBM.

De afbeelding is een bewerking van de foto “Eben Moglen” van ramkrsna, uitgebracht onder een Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic licentie.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag