Datalek PVDA toegevoegd aan Zwartboek Datalekken

La Quadrature ondersteunt Bits of Freedom

Sophie in 't Veld in Raad van Advies Bits of Freedom

De Franse digitale burgerrechtenorganisatie La Quadrature du Net ondersteunt Bits of Freedom. La Quadrature heeft de afgelopen jaren op Europees niveau zich ingezet voor een vrij en open internet, en is een organisatie geworden waar politieke partijen niet meer om heen kunnen.

Van hun website: La Quadrature du Net is an advocacy group that promotes the rights and freedoms of citizens on the Internet. More specifically, it advocates for the adaptation of French and European legislations to respect the founding principles of the Internet, most notably the free circulation of knowledge. As such, La Quadrature du Net engages in public-policy debates concerning, for instance, freedom of expression, copyright, regulation of telecommunications and online privacy. In addition to its advocacy work, the group also aims to foster a better understanding of legislative processes among citizens. Through specific and pertinent information and tools, La Quadrature du Net hopes to encourage citizens’ participation in the public debate on rights and freedoms in the digital age.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.