Nieuwsbrief 6.1 van Bits of Freedom is uit

Wie maakt het nieuwe Bits of Freedom shirt?

Kraak van GSM-encryptie raakt in zicht
DOSSIER: Big Brother Awards

Bits of Freedom gaat t-shirts drukken – maar dat doen we niet alleen! Stuur ons jouw ontwerp voor het Bits of Freedom shirt, en wie weet loopt heel Nederland binnenkort erin rond!

Opdracht: maak met het logo van Bits of Freedom (EPS) een ontwerp voor een t-shirt. Voor wie? Voor iedereen die in een Bits of Freedom t-shirt wil rondlopen. Het ontwerp mag max. 45x55cm (bxh) in omvang zijn, maximaal 2 Pantone-kleuren bevatten (naast de kleur van het t-shirt) en moet in EPS-format worden aangeleverd. Open source programma’s voor het maken van EPS-ontwerpen zijn hier te vinden. Als je een ontwerp inzendt, gelieve Bits of Freedom in dat mailtje ook toestemming te geven om dat ontwerp op haar t-shirts te drukken, en om het ontwerp op de website te plaatsen. Zonder die toestemming kan het ontwerp niet worden uitgekozen als winnaar.

Procedure: Stuur het ontwerp voor vrijdag 22 januari 23.59.59 uur (stipt!) naar ot.vandaalen@bof.nl. Update: de deadline is verlengd. De jury zal uit alle ontwerpen de beste kiezen. Die zullen we op een t-shirt gaan drukken. De winnaar krijgt eeuwige roem, een t-shirt, en het boek The T-Shirt, A collection of 500 designs. De vijf beste runner-ups zullen we op onze website publiceren. De ontwerpen mogen geen inbreuk maken op de auteursrechten van derden. Gebruik dus alleen materiaal waarvan je de rechten hebt (zoals zelfgemaakt materiaal), materiaal waarop geen auteursrecht rust (omdat de auteur al 70 jaar is overleden), of materiaal dat onder een toepasselijke Creative Commons licentie is uitgebracht.

De jury:

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.