Vertrouwen moet je verdienen

Embedtarief voorlopig van de baan?

Boete voor Hyves-spam
DOSSIER: Platformen

Als het drie keer op internet staat zal het wel waar zijn. Maar wij weten het nog niet zo zeker. Eerst meldde Oranjemuziek.nl dat Buma het embedtarief zou afschaffen. Toen meldde Productiehuis Oost Nederland hetzelfde. En nu, zo begrijpen wij van 3VOOR12, meldt branchevereniging voor podia en festivals VNPF aan haar leden de uitkomst van de onderhandelingen met Buma: in ieder geval in 2010 wordt het embedtarief niet ten uitvoer gelegd. Opmerkelijk, want wij hebben de beloofde uitnodiging van Buma op onze brief nog niet gekregen. Bij Buma blijft het ondertussen stil. We wachten af…

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.