Bits of Freedom stopt per 1 september 2006

Na zes jaar gaat Bits of Freedom haar activiteiten staken. De stichting Bits of Freedom (BOF) heeft zich sinds 2000 ingezet voor digitale burgerrechten zoals privacy op internet en vrijheid van meningsuiting.

Het bestuur ziet geen mogelijkheid om Bits of Freedom voort te zetten nu de twee vaste medewerkers van BOF (Maurice Wessling en Sjoera Nas) allebei vertrekken. Het kantoor van Bits of Freedom wordt daarom per 1 september 2006 gesloten. Na die datum zijn er geen medewerkers meer in dienst. De stichting blijft wel bestaan, zodat het bestuur de jaarlijkse uitreiking van de Big Brother Awards kan voortzetten met behulp van vrijwilligers.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.