Defensie wil KPN terrein voor afluisteren satelliet

Nieuwe dossiers RFID en NTD

NLIP stopt als branche vertegenwoordiging

Bits of Freedom heeft twee nieuwe dossiers op haar website. Het dossier RFID en privacy is opgesteld door Stefan Verhaegh en behandelt de privacy-aspecten van RFID. Dit dossier is tevens een position paper van Bits of Freedom ten aanzien van RFID.

Het dossier Notice & takedown behandelt de aansprakelijkheid van providers onder de e-commerce richtlijn en het effect op de vrijheid van meningsuiting. Het dossier gaat bovendien in op het Multatuli onderzoek van Bits of Freedom naar de omgang van providers met klachten over auteursrecht.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.