Donnerabilia

Debat Open Source

CWI zet persoonlijke informatie werkzoekenden online

HCC, de vereniging van computergebruikers, organiseert tijdens de HCC dagen in Utrecht in samenwerking met Bits of Freedom een debat over open source software en open standaarden. Het debat vindt plaats op vrijdag 28 november om 13.00 uur in Mediaplaza in Utrecht. Deelnemers aan het debat zijn Kees Vendrik, lid van de Tweede Kamer en initiatiefnemer van de motie-Vendrik over open source binnen de overheid; Dirk van der Woude, hoofd ICT strategie van de gemeente Amsterdam; Luuk van Dijk van de Vereniging Open Source Nederland, Wim Bens, directeur van Mediaplaza en Michael Hoekstra van IBM. Het debat wordt geleid door Francisco van Jole. Herbert Blankesteijn verzorgt een prikkelende inleiding en Jeroen Baten geeft een korte introductie cursus over Linux.

Tijdens een drie dagen durende Linux Install Party kunnen bezoekers van de HCC dagen onder deskundige leiding en zonder kosten Linux laten installeren op hun meegebrachte PC of laptop. De Linux Install Party wordt geopend door Tweede Kamer lid Kees Vendrik (GroenLinks).

Belangstellenden kunnen zich opgeven via

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.