• Menu

0 recente resultaten

26 november donateursdag: doe ook mee!

Als vaste lezer van onze site ken je ons werk. Wat je misschien nog niet weet is dat we principieel geen overheidsgeld aannemen. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van mensen die onze doelen steunen, mensen zoals jij. De waarheid is: om dat werk ook te kunnen blijven doen, hebben we nieuwe donateurs nodig. Daarom bombarderen we woensdag 26 november bij deze tot donateursdag. Want, ook lolcats hebben een waakhond nodig.

De kortst mogelijke uitleg van de donateursdag is dit:

  • Wanneer: Woensdag 26 november
  • Doel: 256 nieuwe donateurs
  • Waarom: Ook lolcats hebben een waakhond nodig
  • Vraag aan jou: Overtuig je één andere persoon om ook Bits of Freedom te steunen?
  • Online: Doneer, Help ook en Waarom

Tips

  • Ken je iemand van wie je denkt dat diegene ook internetvrijheid belangrijk vindt? Stuur een bericht per mail, Facebook, Twitter, WhatsApp, Telegram, Threema, Jabber, IRC of in een nieuwsgroep. Op welke manier jij dan ook het prettigst vindt. En vraag diegene om, net als jij, Bits of Freedom te steunen.
  • Zet tot en met 26 november een oproep in je e-mailhandtekening, bijvoorbeeld: „Wil je zeker weten dat jij de enige bent die deze mail leest? Word dan, net als ik, donateur van Bits of Freedom: www.bof.nl/do-your-bit. Ook lolcats hebben een waakhond nodig.”
  • Plaats tot en met 26 november een lolcat op je Facebook- of Twitteraccount. Want, ook lolcats hebben een waakhond nodig.

cat avatar 3ceiling cat FB avatarcat avatar 2

Bedrijven
Ken je een bedrijf waarvan je vindt dat het een bedrijfssupporter zou moeten worden? Misschien wel het bedrijf waar je zelf werkt? Wijs de juiste persoon binnen de organisatie op de mogelijkheden om bedrijfssupporter te worden. We hebben ook een aantal voorbeeldteksten voor je gemaakt, voor het bedrijf waar je zelf werkt en voor een ander bedrijf.

Gebruik je belastingvoordeel!

  • Een donatie aan Bits of Freedom kan fiscaal aantrekkelijk zijn. De stichting is namelijk een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties aftrekbaar kunnen zijn van je belastbaar inkomen. De Belastingdienst heeft een test gemaakt om te checken of jouw gift aftrekbaar is.
  • Donaties zijn ook aftrekbaar als je een periodieke gift doet via een eenvoudig formulier van de belastingdienst. Misschien de moeite waard om eens te overwegen?

Heb je een ander idee?
Heb je een goed plan om nieuwe donateurs te bereiken? We zijn altijd benieuwd naar jouw ideeën! Mail mij je suggesties, daphne.vanderkroft@bof.nl

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag