• Menu

0 recente resultaten

Donateursweek! Help mee ons internet terug te claimen

Deze week is het donateursweek bij Bits of Freedom. Onze handen jeuken om terug te vechten tegen de uit de hand gelopen spionagepraktijken van overheden. Ons lijstje met plannen, te nemen maatregelen en campagnes groeit met de week. Maar we komen simpelweg capaciteit te kort om alles ook daadwerkelijk uit te voeren. Daarom gaan we de komende dagen alles op alles zetten om 787 nieuwe donateurs binnen te halen.

787?

Jazeker, 1 nieuwe donateur voor elke 10.000.000 euro budget van de NSA. Zie het als een bescheiden poging om de strijd wat gelijkwaardiger te maken. Maar belangrijker nog: met 787 structurele donateurs erbij kunnen we een hoop goede dingen doen.

Hoe kan ik helpen?

Simpel:

  • Word donateur. Zie bof.nl/do-your-bit. Vanaf €5 euro per maand lever je al een belangrijke bijdrage aan onze strijd voor internetvrijheid (en krijg je nog een Bits of Freedom-tshirt cadeau ook)
  • Maak 1 vriend, collega, buurman, familielid, zakenpartner of complete vreemde donateur. Is er iemand in je omgeving die zich het afgelopen half jaar kwaad heeft gemaakt over massale surveillance? Nu is het moment om die persoon subtiel te wijzen op bof.nl/do-your-bit (iets met woorden en daden). En laat het ons vooral weten als het is gelukt!
  • Verspreid de boodschap. Help ons zo veel mogelijk mensen te bereiken met de oproep donateur te worden. Zet een oproep in je e-mail-handtekening, spam je volgers op sociale media, schrijf iets op je eigen blog, of in de lokale krant… alle aandacht helpt.

Hoe kan ik de campagne volgen?

De komende vijf dagen blijven we regelmatige updates geven ons blog. Daarnaast zullen onze plannen voor het komende jaar verder toelichten, uitleggen wat we met 787 extra donateurs kunnen doen en meer. Zit je op Facebook? Hou dan onze pagina in de gaten voor updates. En voor wie op Twitter zit: de komende dagen gaan we los onder #onsinternet. Want het internet is van ons, van de gebruikers, en niet van spionerende overheden.

Dus:

DONEER  –  TWEETDEEL OP FACEBOOK

 

 

 

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag