Student/Parttimer? Bits of Freedom zoekt Office Manager [vacature]

Antoinette Hertsenberg nieuw lid van de Raad van Advies

Meldplicht vitale sectoren een tandeloze tijger

Goed nieuws: Antoinette Hertsenberg is lid geworden van de Raad van Advies van Bits of Freedom.

Antoinette Hertsenberg is journalist en programmamaakster. Ze is presentatrice en eindredactrice van het kritische consumentenprogramma TROS Radar. Daarnaast presenteert ze Opgelicht?! Voorheen was ze (interim-)directrice van de TROS en presenteerde ze actualiteitenprogramma’s. Het vaktijdschrift Villamedia heeft haar in 2009 uitgeroepen tot Journalist van het Jaar. In 2010 werd zij door maandblad Opzij uitgeroepen tot de ‘machtigste mediavrouw van Nederland’.

We zijn erg blij dat Antoinette plaats wil nemen in onze Raad van Advies. Onze Raad van Advies bestaat uit prominenten met kennis op het gebied van recht, politiek, media en technologie. De Raad van Advies komt eens in de zes maanden bij elkaar en geeft dan aan de hand van een discussiestuk advies aan Bits of Freedom. Deze vragen hebben betrekking op de middellange-termijn strategie van Bits of Freedom. De leden van de Raad van Advies worden voor vier jaar gekozen.

Klik hier om alle leden van de Raad van Advies te zien.

  1. Math Derrez

    Lid van Raad van Advies??!!! Zie effe mijn commentaar op Koffietijd (effe googlen ) is de moeite waard om te lezen waarom deze “dame”lid van Raad van Advies is geworden!!, of beter niet had moeten worden!! Verscheidene zaken zijn helemaal niet gecontroleerd, gewoon voor waarheid aangenomen!! Dit kan toch niet!! Twee dames Astrid Rondberg, werkt voor Yacht Rotterdam en Jeannette Adriaanse die een mooi verhaal gemaakt hebben en t lid van Raad van Advies neemt t voor waarheid aan, zonder eea te controleren!! Schande!! De zaak wordt niet vervolgd wegens geen bewijs, logisch!! Er is ook niks!!! Maar een rectificatie ho maar!!!! Dan maar via de rechter!! Wordt vervolgd!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.