Microsoft Transparency Report voorbeeld voor Nederlandse bedrijven

Wist je dat jouw bedrijf Bits of Freedom kan steunen?

Bits of Freedom's privacyplaatjes op 22tracks

Bits of Freedom kan haar werk alleen blijven doen door steun – van personen, stichtingen, maar ook: van bedrijven. Vind je dat we belangrijk werk doen? Haal jouw bedrijf over om supporter van Bits of Freedom te worden. Vijf argumenten om je collega’s over de streep te trekken.

  • Internetvrijheid is het nieuwe zeehondje. Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat allang niet meer alleen over het beschermen van ons fysieke milieu: ook ons digitale ecosysteem moet beschermd worden. Daarom zouden bedrijven internetvrijheid in hun MVO-beleid moeten beschermen.
  • Internetvrijheid is goed voor de zaak. Misschien werk je wel bij een internetbedrijf. Dan hoeven we je niet uit te leggen dat innovatie bestaat bij de gratie van digitale rechten. Maar ook als je werkt bij een bank of een advocatenkantoor: je wilt toch niet dat door taps en datalekken een vertrouwelijke fusie op straat komt te liggen?
  • Internetvrijheid ondersteunen is leuk. Je werkt natuurlijk het liefst bij een bedrijf dat een belangrijk doel ondersteunt.  Hoe tof zou het zijn als jouw bedrijf internetvrijheid steunt?
  • Internetvrijheid moet worden beschermd, want het wordt van allerlei kanten ondermijnd. Bits of Freedom kan alleen internetvrijheid beschermen met steun van individuele donateurs, stichtingen én bedrijven.
  • Internetvrijheid is goed voor je reputatie. Klanten kiezen voor een bedrijf om allerlei factoren, zoals prijs en kwaliteit. Maar het is voor klanten ook belangrijk welke idealen een bedrijf nastreeft. Door internetvrijheid te steunen kan een bedrijf zijn idealen uitdragen.

 

Heb je je collega’s over de streep getrokken? Dit zijn de opties voor bedrijven.

  • Doneer nu meer dan 5.000 Euro en word een jaar lang gigabit-supporter.
  • Doneer nu meer dan 2.500 Euro en word een jaar lang megabit-supporter.
  • Doneer nu meer dan 500 Euro en word een jaar lang kilobit-supporter.

 

Lees hier meer over de verschillende soorten supporterschap.

Wil je als bedrijf Bits of Freedom steunen? Neem dan contact op met directeur Ot van Daalen: +31 (0)6 5438 6680, ot.vandaalen@bof.nl

Hoe garandeert Bits of Freedom haar onafhankelijkheid? Donaties van bedrijven worden slechts aangenomen als hieraan geen voorwaarden verbonden zijn. Onze onafhankelijkheid wordt verder gewaarborgd doordat veel bedrijven een relatief klein bedrag bijdragen. Wij zullen altijd een financiële buffer reserveren, zodat het voortbestaan van Bits of Freedom niet in gevaar komt wanneer een donateur zich terugtrekt.  Bits of Freedom streeft ernaar minimaal eenderde van haar budget van individuele supporters, eenderde van fondsen en maximaal eenderde van bedrijven aan te trekken.

Benieuwd welke bedrijven ons al steunen? Kijk hier.

En we zijn natuurlijk benieuwd of je nog nieuwe argumenten weet om je collega’s over te halen. Laat ze achter in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.