Maak op 18 maart je mobiele telefoon wat politieker

Het afgelopen jaar zijn er in een paar steden ‘techno-activisme’ workshops georganiseerd: plekken waar je ervaringen en kennis kan uitwisselen over het omzeilen van internetblokkades en spionagetechnieken. En na New York, San Francisco en Berlijn is nu ook Amsterdam aan de beurt! Op maandag 18 maart is Bits of Freedom gastheer van de eerste TA3M-workshop in Amsterdam.

Er zijn dit keer twee sprekers:

De bijeenkomst is bedoeld voor een breed publiek. Naast presentaties en workshops zal er gelegenheid zijn om je eigen projecten te presenteren. Het is de bedoeling dat de TA3M-bijeenkomsten in Amsterdam een platform worden voor het uitwisselen van kennis en inspiratie. Ook is het een manier om nieuwe mensen te leren kennen en over nieuwe projecten te leren. TA3M is deze keer georganiseerd door Greenhost dat onder meer RePress, Project Gulliver en SSHARK ontwikkelt.

Wees welkom!

  • Waar? Het kantoor van Bits of Freedom, Bickersgracht 208, Amsterdam.
  • Wanneer? Maandag 18 maart 2013, vanaf 19.00 uur

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.