• Menu

0 recente resultaten

Den Haag laat brieven Bits of Freedom niet onbeantwoord

We kregen post: de ministers Verhagen (EL&I) en Spies (BZK) reageerden beide op een open brief van onze hand (kijk hier voor de brief aan Verhagen en hier voor de brief aan Spies). Verhagen reageerde positief (kijk hier): in lijn met ons verzoek liet hij weten dat de regering tegen de omstreden ACTA-bepalingen is, in welk verdrag dan ook. Spies reageerde positief in de zin dat ze ons tijdig van een uitgebreid antwoord voorzag (lees hier meer). Op ons verzoek de evaluatie van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten op een aantal belangrijke punten te verbeteren ging ze echter niet in. Wat we daar ook van vinden, het is goed en leuk om te merken dat ook ons geschreven woord in Den Haag niet onbeantwoord blijft. Voor het sturen van een antwoord verdienen de twee ministers dan ook onze complimenten!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag